• ddasfsdfsdf
  • dsaffsddas
  • dsfdsfdfsd
  • fdfsdfsdf1
  • dasd

Jiaxing Dongfang thurimë Dress Co, Ltd, themeluar në vitin 1980, është një ndërmarrje e njohur të orientuara nga eksporti integrimin e projektimit kostum, duke e bërë pjatë, prodhimit të përshtatur dhe shitjes.

 

Kompania është e vendosur në shtëpinë e mëndafshit në Kinë në Jiaxing City, Provinca Zhejiang, me transport të përshtatshëm, mjedisin superiore dhe pamje të bukur. Ajo është në anën perëndimore të rrugës provinciale 07 në Provinca Zhejiang, dhe pranë autostradë Zhajiasu.

 

Kompania ka importit dhe eksportit të vetë-mbështetëse të drejta, e cila ndihmon që në mënyrë aktive të zgjeruar tregun në shtëpi dhe jashtë vendit. Kompania ka organizim të shëndoshë, menaxhimin e standardizuar, forca e fortë teknike dhe pajisje profesionale, përdor të avancuara të projektimit CAD veshje dhe sistemin e layout. Ne kryesisht ndërmarrë urdhërat e tregtisë së jashtme, markë veshje përpunimin OEM, bashkëpunim markë dhe shërbime të tjera, dhe të përqëndrohet në natyrë sportive dhe veshje rastësor.

 

Ne kemi një ekip të prodhimit me cilësi të mirë të shërbimeve dhe të standardizuara, të rreptë dhe të sistemit të menaxhimit shkencor, i cili në mënyrë efektive garanton dhe premton cilësinë e shërbimit të kompanisë.

 

I gjithë personeli në Jiaxing Dongfang thurimë Dress Co, Ltd mirëpresim ngrohtësisht të gjithë klientët e rinj dhe të vjetër në shtëpi dhe jashtë vendit për të vizituar dhe të hetojë.